Naše usluge

Konzultantske i inženjerske usluge

Pružamo konzultantske i inženjerske usluge u sektorima prometa, gospodarenja otpadom, energetike, zgradarstva, komunalne infrastrukture te adaptacije na klimatske promjene.

Posjedujemo odgovarajuća znanja i vještine, poznajemo alate i tehnike upravljanja pripremom i provedbom projekata i to kombiniramo s dugogodišnjim iskustvom u radu na velikim projektima u RH i inozemstvu.

Za klijente vodimo proces pripreme projektne i ostale dokumentacije, proces ugovaranja te proces provedbe/izgradnje projekta.

Odabir optimalnih projektnih ideja i rješenja

Za projekte naših klijenata radimo analize koje uzimaju u obzir sve relevantne elemente projekta (ekonomski, tehnički, pravni) kako bi se osigurala uspješnost izvršenja projekta.

Ovakav pristup koristimo kako bi otkrili prednosti i nedostatke pojedinih projektnih opcija te odabrali najpogodniju tj. onu koja ima najbolje performanse.

Pravovremeno poduzimanje ovih aktivnosti je ključno ukoliko Investitor želi izbjeći mogućnost da u krivu opciju uloži mnogo vremena i novca.

Analize projektnih rješenja, optimizacija troškova te uštede u projektima

Ove analize koristimo kako bi otkrili prednosti i nedostatke pojedinih projektnih varijanti te odabrali najpogodniju, tj. onu koja donosi najveću korist u odnosu na uložena sredstva i resurse.

Za smanjenje financijskih i ostalih rizika projekta, ključno je primjena odgovarajućeg znanja i iskustva u praksi kod pravovremene provedbe optimizacije projekta, izbora tehnologija i materijala, načina i pristupa samoj gradnji te osiguravanje pratećih resursa (opskrba, transportni prilazi, deponiji itd.).

SURADNJOM DO REZULTATA

Imamo iskustvo suradnje s vodećim konzultantskim kućama

Dostupnost za rad širom svijeta

Osnovni principi inženjerstva su univerzalne prirode (znanstvena saznanja se koriste za oblikovanje procesa, građevina ili opreme) te su primjenjiva širom svijeta.

Na poziv klijenata, prihvaćamo angažman u Europi i izvan Europe. Imamo iskustvo u timskom radu u multikulturalnom i višejezičnom okruženju.

Prezentacije, edukacije, seminari, treninzi i obuka

Koristimo integrirani pristup u prenošenju znanja i kombiniramo edukativne prezentacije, mentoriranje, podršku na tekućim projektima i poslovima te učenje na najboljim primjerima iz prakse.

Imamo praktično iskustvo organizacije prezentacija, edukacija i seminara o organizaciji i upravljanju infrastrukturnim projektima iz područja prometa, adaptacije na klimatske promjene, gospodarenja otpadom i komunalne infrastrukture.

Strategije za izvrsnost

Strategije radimo kako bi predvidjeli probleme koji se mogu pojaviti na putu do ostvarenja nekog cilja o kojem ovisi opstanak našeg sustava u realnom okruženju te zbog pronalaženja rješenja za te probleme.

Pri tome je potrebno jednako dobro poznavati djelatnost i područje za koji se strategija radi kao i veze s okruženjem te sam sustav. Imamo iskustvo iz prakse u pripremi i izradi strateških dokumenata kao pretpostavke infrastrukturnog i komunalnog razvoja. Pomažemo klijentima kod prepoznavanja i osmišljavanja scenarija razvoja koji će dati najbolje efekte u predviđenim rokovima.

Ponuda naših usluga