Poslovna izvrsnost

Imamo iskustvo rada na velikim i kompleksnim projektima te nastavljamo rasti radeći s nekima od najvećih europskih konzultantskih kompanija

01
Konzultantske i inženjerske usluge kod pripreme i provedbe infrastrukturnih projekata

Infrastruktura predstavlja mrežu resursa, tehničke strukture i sustava koji se grade u svrhu podržavanja društva samog kao i svih društvenih aktivnosti.

Infrastruktura je bitan dio element ekonomije koja omoguća proizvodnju dobara i usluga koje same nisu dio proizvodnog procesa (kao npr. ceste koje omogućuju prijevoz sirovina i gotovih proizvoda).

02
Analiza i odabir optimalnih projektnih ideja i rješenja

Odabir optimalne projektne ideje podrazumijeva provedbu analiza koje uzimaju u obzir sve relevantne čimbenike projekta kako bi se osigurala uspješnost izvršenja projekta.

Cilj analize je otkriti prednosti i nedostatke pojedinih projektnih opcija te odabrati najpogodniju za ispunjenje svrhe projekta. Odabir najpogodnije opcije garantira najbolji omjer troškova i koristi projekta.

03
Optimizacija troškova i uštede

Optimizacija troškova projekta je aktivnost usmjerena na planiranje projekta s ciljem smanjenja troškova i maksimiziranje ekonomskle i uporabne vrijednosti projekta.

Pristup optimizaciji troškova projekta ovisi o vrsti projekta. Svaka odluka u procesu razvoja projekta utječe na troškove a klijenti su često pod pritiskom da što brže krene provedba projekta i počne njegovo korištenje.

04
Cjenovna pristupačnost

Našim klijentima pružamo usluge s vrlo povoljnim odnosom uloženo/dobiveno, baziranu na dugogodišnjem praktičnom iskustvu u pripremi i provedbi velikih infrastrukturnih projekata te iskustvu u formiranju, obuci i vođenju projektnih timova.

Mi vjerujemo u optimalna rješenja. Optimalno je uložiti u ono što će vam na kraju donijeti najbolji rezultat.

TREBATE KONZULTANTSKE USLUGE IZ PODRUČJA PROMETA I TRANSPORTAGOSPODARENJA OTPADOMUPRAVLJANJA KLIMATSKIM PROMJENAMAENERGETIKE?

PROFESIONALNA KONZULTANTSKA MREŽA

Aktualni izazovi

Izgradnja zdravih temelja za razvoj društva ovisi o uspostavi pametnog, održivog i uključivog gospodarskog okruženja, koje će se temeljiti na korporativnoj, socijalnoj i okolišnoj odgovornosti.

Hrvatska vlastiti razvoj temelji na odgovornom korištenju resursa, zaštiti prirode i održanju bioraznolikosti. Stoga u svoje razvojne programe ugrađuje sastavnicu zaštite okoliša, naročito u pogledu odgovornog gospodarstva, turizma, poljoprivrede i ribarstva te zaštite morskih ekosustava i vodnih resursa, kao općeg javnog dobra.

SURADNJOM DO REZULTATA

Imamo iskustvo suradnje s vodećim konzultantskim kućama

 • B&S Europe
 • GOPA
 • GIZ
JAVITE NAM SE

Imate li pitanja?

Za sve informacije slobodno nam se obratite s povjerenjem na sljedeće kontakte

 • daedalus@daedalus.hr
 • +385 98 617 944
 • Zagorska 22, 10000 Zagreb
Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com